f
s

Nowości

Kiedy Amor strzeli prosto w serce

Aktualizacja: Wyniki dostępne tutaj!

Dowódcy!

Każdy wie, że miłość się rodzi, kiedy Amor trafi strzałą prosto w serce. Prawdziwi najemnicy biorą jednak strzały zbyt dosłownie, co bierze się z tego, że kochają przede wszystkim armatni huk i armat prochu. Pora uczcić dzień świętego Walentego, jak przystało na najemnika!

scr1

W dniach od 13 do 20 lutego zapraszamy wszystkich graczy do konkursu „Strzał w serce”, w którym do wygrania są niesamowite nagrody. Aby wziąć udział w konkursie, trzeba tylko: wykonać epicki zrzut ekranu własnej opancerzonej maszyny w chwili, gdy ukochana oddaje strzał, i umieścić ją we specjalnym wątku na forum.

Nagrody:

  • Pierwsze miejsce - Operation Warlord Collector's Edition
  • Drugie miejsce - Operation Falcon Collector's Edition
  • Trzecie miejsce - Operation Dynamic Collector's Edition
  • Czwarte miejsce - ICE Tank Pack (wszystkie czołgi ICE)
  • Piąte miejsce - Leopard 2AV ICE

Gracze którzy posiadają jeden lub więcej pojazdów otrzymają w zamian rekompensatę w postaci złota. Zwycięzcy zostaną podani do wiadomości publicznej 21 lutego!

Uwaga!

  • Zgłoszenia należy umieszczać w oficjalnym specjalnym wątku na forum Armored Warfare
  • Każdy graczy może zgłosić tylko jeden zrzut ekranu
  • Konkurs zaczyna się 13 lutego (12:00 CET, 3 AM PST)
  • Konkurs kończy się 20 lutego (15:00 CET, 6 AM PST)
  • Dokonując zgłoszenia, wyrażasz zgodę na wykorzystanie swojego zrzutu ekranu w celach marketingowych lub promocyjnych

Mamy nadzieję, że wydarzenie się Wam spodoba. Do zobaczenia na polu bitwy!

Wyżej

Dołącz do akcji