f
s

Nowości

Przerwa techniczna - Łatka 0.13.1903

3 marca 2016 roku, od godziny 09:00 CET (serwer EU) i 01:00 AM PST (serwer NA), obydwa serwery otwartej bety będą niedostępne przez około 5 godziny (prognozowany czas włączenia serwerów 14:00 CET - 06:00 AM PST) jest to związane z wprowadzaniem łatki 0.13.1903.

scr1

Lista zmian aktualizacja 0.13.1903

WZ-1224

  • Amunicja APFSDS penetracja zwiększona z 300 do 325
  • Amunicja kumulacyjna HEAT penetracja zwiększona z 256 do 278
  • Celność zwiększona z 0.15 do 0.14
  • Czas celowania poprawiony z 2,9 do 2,8

Pozostałe

  • Wprowadzono wiele poprawek w nowym MM
  • Naprawiono błąd w wyniku którego w bitwach pojawiało się zbyt wiele pojazdów artyleryjskich
  • Naprawiono błąd w wyniku którego jedna z drużyn mogła mieć mniej pojazdów artyleryjskich
  • Naprawiono błąd w wyniku którego wybrane umiejętności dowódców znikały po zamknięciu okienka z wyborem umiejętności
  • Poprawiono przedni pancerz Typa 98
  • Poprawiono blednę wyświetlanie pancerza reaktywnego na czołgu Typ 90-II
  • Usunięto misję PvE "Kamizelka ratunkowa"
  • Poprawiono blednę wyświetlanie dodatkowego pancerza na Chieftainie Mk.5
  • Naprawiono problemy z zawieszaniem się klienta w garażu
  • Poprawiono tłumaczenie

Uwaga: Prace związane z aktualizacją gry mogą się przedłużyć. Za niedogodności przepraszamy.

Wyżej

Dołącz do akcji