f
s

Nowości

Przerwa techniczna - Poprawki w MM

10 marca 2016 roku, od godziny 08:00 CET (serwer EU) i 00:00 AM PST (serwer NA), obydwa serwery otwartej bety będą niedostępne przez około 5 godziny (prognozowany czas włączenia serwerów 13:00 CET - 05:00 AM PST) ze względu na wprowadzenie poprawek do Matchmakingu.

scr1

Lista zmian w systemie MM:

  • Naprawiono błąd w wyniku którego MM 2.0 tworzył niepoprawne (niezbalansowane) zespoły, dotyczyło to głównie godzin poza szczytowych
  • Wprowadzono wiele zmian dzięki którym czas oczekiwania na mecz został skrócony
  • Poprawiono błąd w wyniku którego MM 2.0 tworzył bitwy pełne pojazdów premium
  • Poprawiono błąd w wyniku którego część graczy czekała wyjątkowo długo na mecz

Uwaga: Prace związane z aktualizacją gry mogą się przedłużyć. Za niedogodności przepraszamy.

Wyżej

Dołącz do akcji